Българският филм Ага с голямата...

Българският филм "Ага" на режисьора Милко...

Влюбени се сгодиха на концерта на...

Костадин Иванов предложи брак на половинакта си Йоланда...

Композитор прави тайния хороскоп на Лили Иванова

отпечатай новината

09.06.2018 09:11 | Видян 817 пъти

Композитор прави тайния хороскоп на Лили Иванова

Композитор чете по звездите какво ще се случи с най-голямата звезда на родната сцена.  Тодор Филков прави тайния личен хороскоп на Лили Иванова, но отказва твърдо да сподели какво му нашепват те за нея.

Тонрежисьорът от БНР е и композитор на едни от най-големите шедьоври сред песните на Лили, сред които и „Невероятно”. И е един от малкото, с които примата продължава да е в прекрасни отношения, пише „Телеграф”.

Освен, че е автор на едни от най-разпознаваемите й песни, като „Искам те”, „Какво си ти” и „Последната любов”, Тодор Филков също така работи и като доайен тонрежисьор в БНР. Лили обаче се допитва до него за най-важните стъпки в живота и кариерата си.

И е една от малкото щастливки, които имат привилегията поне веднъж в месеца да получават информация от него какво вещаят небесните тела.
Дори много от колежките му в радиото не могат да се похвалят с подобна чест.

Освен за Лили Иванова, Филков пише емблематични песни за Йорданка Христова—„Жива вода”, „Сенки под измислено небе”, а за Васил Найденов—„Любовта продължава”.

За Камелия Тодорова той пише песните „Ден и нощ”, а за Богдан Томов—„Фото моля”. Нели Рангелова пък изпява благодарение на него „Циганско лято”.

Писал е също така песни за Татяна Лолова, Панайот Панайотов, Доника Велкова, Ани Върбанова и други.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !