Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джулиана Гани върти домашни торти в Черешката

отпечатай новината

08.06.2018 16:25 | Видян 2681 пъти

Джулиана Гани върти домашни торти в Черешката

Мис Силикон Джулиана Гани ще опита да докаже, че пищните форми не пречат в кухнята, като се развихри в новите епизоди на готварското риалити Черешката на тортата по Нова телевизия.

Тя ще посрещне гостите си – Ева Найденова от Тоника и рапърите Бобо, Лейди Би и Искрата със салата с лек екзотичен привкус, плодови сандвичи по италианска рецепта и две основни ястия. А за десерт ще се захване с трудната задача да приготви домашна торта с маскарпоне.

Емблемата на Тоника - Ева е готова да докаже, че е перфекционист не само на сцена но и в домакинската работа. Въпреки че целият ѝ живот е бил ужасно динамичен явно е намирала време да се осъвършенства в готвенето, защото е решила да задоволи всеки каприз на небцето на гостите си с богато меню. Плата от плодове и сирена, свежа салата със семена, ордьоври по норвежка рецепта, основно ястие и пресен чийзкейк ще оставят участниците без дъх.

Рапърът с гвинейски корени Борислав Димитров – Бобо ще попее и поготви като също ще заложи на самата с изкусителен дресинг, селекция от сирена и плодове за придружаващото питие, а основното му ястие ще е с гарнитура от кореноплодни. Сладкият финал на менюто е шоколадов мус с карамелизирали лешници.

За своята вечер R&B изпълнителката Лейди Б съчетава традиционно меню с нетрадиционни презентации. Салата ще е с риба тон, към нея ще се присъединят "таралежи" със скариди и кюфтенца, а основното ще е с пиле. Точка на звездната ѝ вечер ще сложи пухкав десерт със специален аранжимент.

Кулинарните си заложби ще разкрие и изпълнителят Искрен Тончев – Искрата. Младият талант демонстрира ще усет към дравословните рецепти. Четиристепенното му меню включва 3-етажна салата, хумус, швейцарско основно ястие и ефирен сладко-кисел десерт. Кой от всички ще спечели одобрението на шеф Манчев, и дали всичко ще мине само с вкусно похапване, ще стане ясно в края на идната седмица.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !