Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кичка Бодурова: Не мисля, че съм скандална

отпечатай новината

11.06.2018 13:08 | Видян 3610 пъти

 Кичка Бодурова: Не мисля, че съм скандална

"Богородица ме закриля. Дълго време не можех да имам дете и много съм се молила", сподели естрадната легенда в ефира на тв предаване "Папараци"

Как се чувстваш сега?
Аз винаги се чувствам добре. Научи се да живееш така, както ти се иска. Бъди позитивен.

Мислиш ли, че си скандална и конфликтна?

Не мисля, че съм скандална. Завоювала съм правото си да казвам това, което мисля. Когато те нападат, но си достоен човек, имаш право да отговориш. Започнах като кръгъл сирак на 20 и няколко години. Не се уплаших. Ако си прав, покажи, че си прав. Ако не, подвий си опашката и си тръгни.

Важна ли е за теб религията?

Не бих казала, че съм религиозна, но съм много вярваща. Вярвам в това, че ако помисля на врага си лошо, ще ме застигне мен. В дома си имам нещо като параклисче. С икони, които съм си купувала или мои фенове са ми подарявали.

А кой ти е закрила?
Богородица ме закриля. Дълго време не можех да имам дете и много съм се молила. Всеки път, когато прелитам океана, пак й се моля. Много дълъг е пътят. Веднъж се прибирах към САЩ и час-два след излитането от Германия, в самолета стана много топло. Казаха, че има проблем с машината и се върнахме. На другата сутрин излитаме с друга компания, самолетът пак се поврежда и кацаме по спешност в Лондон. В такива моменти се молиш да си жив заради детето си. Майка ми си отиде, когато бях на 23. Тя беше само на 45 и все ми казваше, че не се притеснява за себе си, а за мен.

Все по-често си идваш в България?
През 2017-та направих 40 години от дебюта ми на Златния орфей, бях студентка тогава. Мислех тази година да не идвам до България, за да си почина, да съм близо до съпруга и детето си. Но в социалните мрежи и по мейла получих много запитвания кога ще се прибера.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !