Става напечено за Кобрата, разследват...

Кубрат Пулев записа вълнуваща победа над Богдан Дину в...

Кремена Домусчиева на чело на Нова ТВ

Кремена Домусчиева вероятно ще управлява Нова ТВ след...

Кичка Бодурова: Не мисля, че съм скандална

отпечатай новината

11.06.2018 13:08 | Видян 2429 пъти

 Кичка Бодурова: Не мисля, че съм скандална

"Богородица ме закриля. Дълго време не можех да имам дете и много съм се молила", сподели естрадната легенда в ефира на тв предаване "Папараци"

Как се чувстваш сега?
Аз винаги се чувствам добре. Научи се да живееш така, както ти се иска. Бъди позитивен.

Мислиш ли, че си скандална и конфликтна?

Не мисля, че съм скандална. Завоювала съм правото си да казвам това, което мисля. Когато те нападат, но си достоен човек, имаш право да отговориш. Започнах като кръгъл сирак на 20 и няколко години. Не се уплаших. Ако си прав, покажи, че си прав. Ако не, подвий си опашката и си тръгни.

Важна ли е за теб религията?

Не бих казала, че съм религиозна, но съм много вярваща. Вярвам в това, че ако помисля на врага си лошо, ще ме застигне мен. В дома си имам нещо като параклисче. С икони, които съм си купувала или мои фенове са ми подарявали.

А кой ти е закрила?
Богородица ме закриля. Дълго време не можех да имам дете и много съм се молила. Всеки път, когато прелитам океана, пак й се моля. Много дълъг е пътят. Веднъж се прибирах към САЩ и час-два след излитането от Германия, в самолета стана много топло. Казаха, че има проблем с машината и се върнахме. На другата сутрин излитаме с друга компания, самолетът пак се поврежда и кацаме по спешност в Лондон. В такива моменти се молиш да си жив заради детето си. Майка ми си отиде, когато бях на 23. Тя беше само на 45 и все ми казваше, че не се притеснява за себе си, а за мен.

Все по-често си идваш в България?
През 2017-та направих 40 години от дебюта ми на Златния орфей, бях студентка тогава. Мислех тази година да не идвам до България, за да си почина, да съм близо до съпруга и детето си. Но в социалните мрежи и по мейла получих много запитвания кога ще се прибера.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !