Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джоли ще трябва да допуска по-често Брад до децата

отпечатай новината

13.06.2018 13:32 | Видян 1771 пъти

Джоли ще трябва да допуска по-често Брад до децата

В момента Анджелина Джоли държи основните родителски права върху шестте деца. След като приключи разводът с Брад Пит и двамата родители се разберат по всички спорни точки (най-вече свързани с децата), ще стане ясно дали това ще продължи да е така и какво време ще може да прекарва той с тях.

Оказва се обаче, че актрисата не е много склонна да допуска бившия си съпруг до Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс. Независимо дали има основателна причина за това, съдът й припомни, че ако не осигури повече време на Брад Пит с децата още преди края на развода може да загуби пълните родителските права върху тях и да се наложи да ги сподели с него.

Това лято, когато тя и децата ще са във Великобритания заради снимките на втората част на Господарка на злото, тя е задължена от съда да осигури редовен достъп на Пит до тях. Според детските психолози ако нямат нормални и сигурни отношения с баща си, това ще е в тяхна вреда.

В крайна сметка съдът разпореди през юни Брад Пит да прекарва с едно или две от децата едновременно по четири часа на ден. След това от 27 юни до първи юли ще може да взема децата за десет часа на ден, а от 8 до 14 юли ще може пак да ги вижда по четири часа на ден.  В края на юли пък ще може да ги вземе за една седмица при себе си в САЩ. И ако Джоли не му осигури достъп до тях, явно ще има проблеми с родителските права.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !