Лео дължал пари на Ронан Кийтинг

Певецът от „Боузоун“ Ронан Кийтинг не може да...

Джена даде благословията си на Чанинг

Ако очаквате драматична реакция от страна на Джена Дюан...

Гаджето на Феди Башур с първи думи след смъртта му

отпечатай новината

13.06.2018 16:32 | Видян 1794 пъти

Гаджето на Феди Башур с първи думи след смъртта му

Синът на любимия на певицата Емилия почина след инцидент на пътя. Всички близки са потънали в скръб, но ударът на съдбата понася и неговото гадже. За хората, с които довчера са споделяли общи моменти, безмерната любов на двамата е била трогателна гледка. Днес те не знаят как да помогнат на Деспина, нито имат думи, с които да облекчат състоянието ѝ.

Красивата студентка в САЩ се е затворила тотално в себе си и единствените ѝ коментари са свързани с миналото ѝ с Феди. „Той ще остане винаги в сърцето ми, бяхме сродни души“, повтаряла често тя.

Изказванията ѝ обаче са лаконични и пропити със задушаващи емоции, които тя се опитва да сдържа, за да не рухне окончателно, пише Галерия.

Родителите на девойката са в паника, защото в момента тя трябвало да се концентрира предимно върху обучението си в престижен университет за предприемачи, но очакванията не се оправдават.

„Няма сила на света, която да накара Деспина да загърби Феди и да гледа напред. Прекалено рано е, двамата се обичаха като по филмите, пътуваха в чужбина, бяха просто едни щастливи млади хора“, разказват близки на семейството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !