Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Красивата кръчмарка на с. Бели Вит – тази неделя в Търси се

отпечатай новината

16.06.2018 09:03 | Видян 4792 пъти

Красивата кръчмарка на с. Бели Вит – тази неделя в Търси се

Пъстро, интересно, цветно и много обичливо ще бъде тази неделя в Търси се по bTV. Последната за този сезон среща на Меги и Нели започва в 11:00 ч. на 17 юни, когато гост е младата актриса Искра Донова, загадъчна и пряма, обожаваща семейството си, но преди всичко – много талантлива.

Тя е един от главните персонажи в сериала Скъпи наследници, където се превъплъщава в ролята на  Снежана, красивата кръчмарка на село Бели Вит, едновременно мъжко момиче и еманципирана жена.
 
Обичам да съм заета, защото след това си почивам щастлива, че съм свършила нещо, споделя Искра в Търси се. Но още по-изненадващо звучат думите ѝ: „Нищо не търся, аз съм си супер, наистина. Така съм от доста време. Нямам никакво неразбирателство със себе си. Нещата, които искам да коригирам, се боря да ги коригирам“.

„Хубаво ми е с теб бе, момиче. Обичам да си партнирам с теб, обичам да те гледам на сцената и на малкия екран. Обичам да разхождаме кучетата по разни интересни места. И да знаеш – вече си шия рокля за твоята сватба!“ Този забавен монолог е на актрисата Койна Русева, един от най-близките хора на Искра. По повод сватбата, тя отвръща през смях, че никога няма да покани Койна на сватбата си, защото ще ѝ „прецака събитието“.

Мария Баева и Иван Донов, родителите на Искра, я определят като тиха дивачка, при която крайният ефект е добър. Не крият, че първата ѝ сценична проява – на 4 години в детската градина, е била пълен провал.

Тя държи на детайла, посочва баща ѝ. Майка ѝ допълва, че е решителна, а след приемането ѝ в НАТФИЗ се е променила и е станала нов човек. „Случва се да падне, но много бързо се изправя. Тя е по-скоро смелият рицар, отколкото глезената принцеса“, допълва Мария Баева.

Андрей и Ива – братът и сестрата на Искра, също я определят като човек с характер, който си тежи на мястото, умее да поставя ясно целите си и приема трудностите като предизвикателства и стимул да даде всичко от себе си.

Ирини Жамбонас  също не пести от възхищението си. Според нея Искра е изключително лек човек за общуване, никога не показва какво е свършила за друг, обича се в най-здравословния смисъл на тези думи, което ѝ помага да се измъква от всякакви негативни и горчиви ситуации.

Приятелското семейство – Невена Калудова и Пьотр Кшемински, разказват забавна случка. Преди време Искра е косила тревата на вилата им по оскъдно облекло, което пък предизвикало задръстване от ценители на улицата пред къщата. Невена определя Искра като моногамна в любовта и като човек, който трудно се разделя и трудно успява да скъса докрай.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !