Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Елен Колева води Дракула на летен воаяж

отпечатай новината

15.06.2018 10:50 | Видян 1656 пъти

Елен Колева води Дракула на летен воаяж

Какво те очаква на летен воаяж с Дракула? Отговор на този въпрос ще даде Елен Колева, която за трети път ще даде гласа си назаем на дъщерята на прочутия вампир – Мейвис. „Хотел Трансилвания: Чудовищна ваканция“ ще позиционира семейството с неговите вече три поколения на борда на кораб, а приключенията им ще можем да изгледаме от първа ръка от 13 юли, когато анимацията ще се завърти по родните кина.

В търсене на любовта – така ще видим Дракула в предстоящата трета част от поредицата. Старият вампир се включва в мобилни приложения ала Тиндър, докато пред очите му внукът му Денис вече се превръща в достоен малък наследник на чудовищното потекло. На фона на всичко това, чаровна дама се опитва да унищожи семейния бизнес – хотел „Трансилвания“, за да построи на негово място собствен курорт.

Междувременно Елен Колева наскоро се захвана и с друг творчески проект. Актрисата създаде YouTube канал, където ще качва видеа с лична поезия, както и такава на световни творци като Пабло Неруда, Ездра Паунд, Марина Цветаева и др. „Смесица от поезия, кино и музика! Целта на проекта е да въздейства върху асоциативните и подсъзнателни модели!“, поясни идеята си тя.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !