Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Джейми Фокс съди жена, обвиняваща го в секстормоз

отпечатай новината

15.06.2018 11:53 | Видян 1575 пъти

Джейми Фокс съди жена, обвиняваща го в секстормоз

Поредна вълна от обвинения в сексуално посегателство заля Холивуд, като в главната роля този път е Джейми Фокс. Жена е подала жалба в полицейското управление в Лас Вегас, в която е посочено, че през 2002 г. е станала жертва на секстормоз от актьора.
Това съобщиха органите на реда.

„На 8 юни жертвата дойде в управлението и подаде сигнал за посегателство, което се е случило в Лас Вегас през 2002 г. и посочи Джейми Фокс за виновник. Случаят ще бъде разгледан, но поради естеството му, повече детайли не могат да бъдат оповестени“, заявиха говорителите.

Според в. Mirror, жената се е оплакала, че звездата от „Джанго без окови“ е искал от нея орална любов, а когато му отказала – той я ударил с половия си орган през лицето. Предполагаемата жертва е заговорила за това чак сега, защото е „вдъхновена от движението #MeToo“.

Шансовете й за победа в съда обаче изглеждат невъзможни, тъй като според законите в щата Невада, обвинение може да се повдигне до три години след престъплението.

Звездата е категоричен, че подобен абсурд не се е случвал.

„Джейми решително отрича, че е имало подобен инцидент някога, и ще подаде оплакване в полицията в Лас Вегас срещу жената за това, че е подала фалшив сигнал против него. Джейми научи за абсурдните обвинения, когато от TMZ са се свързали с негови представители, за да коментират предполагаемия инцидент. До момента този случай не е попаднал в полезрението на властите през изминалите 16 години, защото всъщност той никога не се е случвал“, заяви адвокатката на Фокс.

Междувременно прокуратурата в Лос Анджелис разглежда дело за изнасилване срещу колегата му Силвестър Сталоун, който влезе в списъка със „сексуални хищници“ още през ноември. Според полицейския доклад, през 1986 г. легендарният актьор е извършил сексуално посегателство върху 16-годишна фенка. Анонимната тийнейджърка е подала жалба срещу Слай с обвинение, че я е принудил да правят тройка с бодигарда му. Момичето се оплакало още, че е получило заплахи за живота си в случай, че проговори пред някого за сексуалния контакт с двамата мъже. Прокуратурата в Ел Ей трябва да реши дали да повдигне обвинение или не.

Източник: Monitor
Снимка: The Source

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !