Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Братът на Васил Найденов лежал в лудница

отпечатай новината

15.06.2018 16:23 | Видян 2915 пъти

Братът на Васил Найденов лежал в лудница

Васил Найденов не зачита роднините си от страна на баща си Михаил, за когото певецът казва, че не е проронил и една сълза, щом научил, че е издъхнал.

По същия начин игнорирал и своите двама братя и сестра от втория брак на татко си. Най-големият от тях – Жорж, бил тежко болен и прекарал част от живота си в психиатрично заведение, разказват близки до Найденов.

Жорж бил отличен ученик и работел в Киноцентъра, но изведнъж започнал необяснимо да губи зрението си. Лекарите му поставили страшната диагноза аденом на хипофизната жлеза и бил опериран по спешност, писа „Ретро“.

Полубратът на певеца напуснал болницата в състояние на почти пълна инвалидност, а за капак лек инсулт му докарал пареза на лявата част на тялото. Все пак успял да проходи след упорит труд, но винаги имал нужда от придружител, защото не виждал. Проблемите му обаче не спрели дотам и не след дълго му извадили жлъчката.

Получил усложнение – залепване на част от хранопровода за гръбначния стълб, което довело до проблеми и с храненето. Въпреки това Жорж останал на пръв поглед със здрава психика, но парите, които получавал като инвалид, били крайно недостатъчни за храна и лекарства.

Започнал да проси, а после и да прави дребни кражби. Тръгнал по лош път, а провиненията не му се разминали и го пратили в общежитието „Кремиковци“, където обаче направил пожар и бил настанен в лудницата в Ловеч. Пуснали го и оттам, защото имал панически пристъпи, и се прибрал при майка си в столичното им жилище. Към нея не се държал добре – веднъж й посегнал с гребло за сняг, а от удара тя останала с изкривени стави на палците на ръцете.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !