Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бащата на Меган Маркъл с шокиращи признания за принц Хари, Брекзит и Тръмпркъл

отпечатай новината

18.06.2018 17:47 | Видян 3091 пъти

Бащата на Меган Маркъл с шокиращи признания за принц Хари, Брекзит и Тръмпркъл

Томас Маркъл се разплакал, докато гледал на миниатюрен телевизор в калифорнийско заведение как дъщеря му Меган се жени за принц Хари в Англия. Той призна това в първото си интервю след като отказа да присъства на събитието.
 
73-годишният американец изрази огромното си съжаление, че сърдечна операция му попречила да съпроводи Меган до жениха й в Уиндзор.
Сред най-любопитните неща, споделени от Томас Маркъл, е разговорът с Хари, който поискал ръката на дъщеря му по телефона през декември миналата година.
 
"Казах му: "Ако си джентълмен, обещай, че никога няма да вдигнеш ръка срещу дъщеря ми, и тогава, естествено, ще получиш разрешението ми", обясни Томас Маркъл пред известния водещ Пиърс Морган, който разкри, че гостът му е получил за интервюто "няколко хиляди паунда".
 
Според Томас Маркъл неговият зет Хари му признал по телефона, че подкрепя "експеримента с Брекзит", а за президента на САЩ Доналд Тръмп казал, че милиардерът "трябва да получи шанс".
 
От кралското семейство отказаха да коментират твърденията на Томас Маркъл за пристрастията на Хари. Членовете му не гласуват и от тях се изисква да остават политически неутрални.


Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !