Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Роклята на Анн-Джи се разпадна на сцената

отпечатай новината

19.06.2018 14:52 | Видян 3466 пъти

Роклята на Анн-Джи се разпадна на сцената

Сексапилната рапърка и фитнес икона Анн-Джи, носителка на безбройни титли в категория фитнес на свое участие в гр. Ст. Загора имала доста забавен инцидент със сценичния си тоалет.

Анн-Джи започвала да пее и феновете я аплодирали радушно с ефектна и доста актуална златна рокля от метални пластинки. Още на първата песен, след като певицата разкършила своето фитнес телце, роклята и направила палава шега.

Тънката презрамка, която придържала тоалета се счупила и роклята започнала да се свлича цялата. За късмет, Анн-Джи предчуствала развоя и умело хванала презрамката в последния момент, преди всички вперени камери на телефони в нея да запишат палавия момент.

След като завършила песента придържайки роклята, певицата се извинила и слезнала от сцената за да се опита да закрепи презрамката. Но след, като отново се качила и започнала да пее, инцидента, като лоша шега се повторил.

Металните нишки на роклята се скъсали и Анн-Джи за малко да остане гола на сцената. Наложило се втори път да слезне, но този път се преоблякла в друга рокля, която тя предвидливо приготвила за всеки случай.

Анн-Джи признава, че винаги предчуствала инцидентите на сцена, но незнаела точно какво я чака.

"Ето защо предпочитам спортното облекло - удобно е и няма да ме остави гола" - шегува се скандалната рапърка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !