Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джеймс Бонд става тийнейджър

отпечатай новината

21.06.2018 14:14 | Видян 1406 пъти

Джеймс Бонд става тийнейджър

В тийнейджърските години ще се завърне култовият герой Джеймс Бонд в рамките на новия комикс James Bond Origin. По сюжета на заглавието ще се труди Джеф Паркър, автор още на Batman 66 и Future Quest. Действието пък ще се развива по време на Втората световна война.

Историята ще проследи посещението на тийнейджъра Джеймс при семеен приятел през март 1941 г., което е прекъснато от нападение от страна на германски войски. „Голямо предизвикателство е да изминем обратния път, по който минава тази икона от младеж до един от най-популярните агенти“, обясни пред медии Паркър. James Bond Origin се очаква да излезе, както в книжен, така и в дигитален вариант, през септември.

Междувременно 25-ия филм за Бонд ще бележи края на превъплъщението на Даниел Крей в знаменитата роля. Звездата многократно каза, че е уморен от образа, но оттеглянето му бе отложено. Каква е причината за това обаче, така и не стана ясно. Премиерата на новото заглавие за 007, режисирано от Дани Бойл, е заложена за 8 ноември 2019 г.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !