Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алекси Сокачев и Елена Яръмова очакват второ дете

отпечатай новината

21.06.2018 18:00 | Видян 5351 пъти

Алекси Сокачев и Елена Яръмова очакват второ дете

Колоритният бивш спортен журналист Алекси Сокачев очаква второ дете от половинката си Елена Яръмова.

Водещата на спортните новини по Би Ти Ви вече е излязла в болничен преди раждането, а нейното място в емисиите заема младата Флорина Иванова.

Това ще бъде второ дете в семейството. Яръмова и Сокачев вече имат момиченце на 9 години, което отдавна ги молело и за братче, и за сестриче. Сега било на върха на щастието, че най-накрая мечтата му ще с осъществи.

До раждането има още доста време, но майката е предпочела да остане вкъщи и да си почива, вместо да се товари с излишна работа, пише седмичник. Това решение тя взела, след като се посъветвала с лекаря, който следи бременността ѝ. Според него, стресът от новинарската работа, тичането по спортни събития и постоянното висене пред компютрите в нюзрума на телевизията не са полезни за бебето, което е на път.

Основният проблем обаче били нервите, хвърляни ежедневно в общата работа с другата водеща на спорта – Николета Маданска, която от години спи с шефа на новините Венелин Петков. Публична тайна е, че именно стройната блондинка е била в основата на уволнението на Алекси Сокачев от телевизията преди 2 години. Обявеният за „класик” в бранша коментатор направи фурор с виковете си: „Моци, Моци!”, след като румънецът спаси две дузпи за Лудогорец и с това класира отбора за груповата фаза на Шампионска лига.
 
Сокачев бе награден като най-атрактивен футболен коментатор, а малко след това – уволнен от Би Ти Ви. Половинката му Елена запази работата си, но се говори, че всеки ден в нюзрума за нея бил истински ад. Причината – конфликтът с колежката ѝ Николета, която колела и бесела в спортния отдел. До ден днешен бъдещата майка не можела да ѝ прости уволнението на мъжа си, а Маданска едва я понасяла и постоянно ѝ създавала проблеми.

Излизането ѝ по майчинство принудило хората в Би Ти Ви да търсят заместница на Елена. До връщането ѝ на работа вместо нея в нюзрума ще се изявява не по-малко красивата и доста по-млада Флорина Иванова. Момичето има само 4 години стаж като репортер, но пък ги е трупало при Сашо Диков в телевизията, която той доскоро ръководеше – Би Ай Ти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !