Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Галена мляска рапърка в столична дискотека

отпечатай новината

22.06.2018 12:13 | Видян 2153 пъти

Галена мляска рапърка в столична дискотека

Галена награби рапърката Диона и двете се разцелуваха пред стотици души в столична чалготека.

Дамите не показаха никакво смирение и пресъздадоха любовни сцени за кеф на мъжката аудитория. Лесбоцелувките аранжираха със страстни охкания и пъшкания, които препотиха загорелите студенти в заведението.

Разрошените им коси, присвитите очи и разгорещените тела допълнително нажежиха обстановката.

И макар Диона да е представителка на хип-хопа, тя открито показа, че чалга ритмите не са ѝ чужди, пише седмичник. Младата девойка бясно кършеше тялото си в ритъм, мяташе кючеци и пушеше наргиле, за да е напълно в разбиранията на чалга културата.

Поведението ѝ никак не се понрави на почитателите ѝ, които са яростни критици на попфолка и не искат да виждат любимката си в подобно амплоа.

„Винаги съм държала да съм различна и откакто се помня, все съм дива и бунтарка. Докато моите приятели ходеха на чалга дискотека, аз бях в друго заведение и слушах Мишо Шамара. Имам много приятели в чалгата – с Галин сме близки, Галена много я харесвам.

Разбрах, че е голяма глупост да има война между стиловете. Последната ми песен се пуска в чалга заведенията, което ме радва. Доказателство за липса на война са дуетите между чалга и рап изпълнителите“, коментира пред изданието Диона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !