Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария Илиева с първи проект след раждането

отпечатай новината

22.06.2018 17:12 | Видян 2252 пъти

Мария Илиева с първи проект след раждането

Мария Илиева може да се бори за награда – най-щура майка. Между пеенето на детски песни, приспиване и гушкане на бебе, тя слага тежкия грим, клубните дрехи и високия ток за нов изненадващ проект - първия след раждането на сина ѝ Александър.

И това е не просто следващата чувствена песен в нейн стил, а нещо съвсем ново – тежък ъндърграунд рап.

За новото си амплоа шефката на лейбъла Стерео стая загатна преди два дни, когато пусна снимка с двама млади рапъри и написа във фейсбук: „Музиката ме срещна с V:RGO и TRF - млади, талантливи и интелигентни рапъри... Такава рядкост“.

Именно с тях е създала и новото си парче Не си готов, чиято премиера е на 26 юни в YouTube.
“Всъщност това е нова версия на хита Всичко, може дори да се нарече Всичко Част 2. Дори заглавието е взето от текста на песента“, разкриха пред Монитор приближени до певицата.

Освен че Мария е поверила новия текст на Виктор Йорданов – V:RGO и Емил Тончев - TRF, които набират все по-голяма популярност, тя избра да заснеме и видеото с нов екип, с който работи за пръв път.

Кадрите са дело на Adventador films, зад който стои талантливият Мухарем Мехмед. До момента компанията му е работила изключително и само по ъндърграунд проекти, последния от които отново на V:RGO, но в дует с Георги Киров - D-ZastA, който се казва Банкомати.

За две седмици видеото е гледано близо милион пъти в социалната мрежа, което е пълно изключение за некомерсиално рап парче.

„Очаквайте неочакваното“, закани се певицата която създаде тренда „Кака е скандал“. Явно, вече „мама е скандал“, е решила да влезе в напълно непознати обувки, защото засне и нестандартно видео, след като без предупреждение се появи с група приятели в един от най-големите столични клубове и завзе дансига.

Когато камерите около нея се завъртяха обаче стана ясно, че Мария е дошла не да купонясва, а да работи. В клипа на Не си готов освен щуро клубно парти, ще бъдат включени и студийни кадри.

Едва месец след като роди в началото на годината, Мария Илиева се върна на клубна сцена и сподели, че пеенето ѝ липсва. Явно поп звездата съвсем няма намерение да намаля оборотите на кариерата си, която успешно съчетава с отглеждането на малкия Александър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !