Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Том Круз не вижда край за Мисията невъзможна

отпечатай новината

25.06.2018 13:27 | Видян 1289 пъти

Том Круз не вижда край за Мисията невъзможна

Холивудският ас Том Круз призна, че няма планове да пенсионира образа на Итън Хънт в Мисията невъзможна. Актьорът е в етап на промотиране на шестия екшън от поредицата, който ще извърви пътя си на големия екран със заглавието Разпад.

"Това е най-епичният филм, който сме правили с Мисията невъзможна някога", категоричен е Круз.

Това е и причината звездата да планира не само следващото си превъплъщение в образа, но дори да готви три нови филма под щампата на франчайза. "Имам много идеи за следващия етап, за следващите два-три филма, но сега не съм готов да ги обсъждам. Все пак ще видите част от тях в новия филм", загатва 55-годишният актьор.

Независимо че е ангажиран с въпросната поредица още от 1996 г., Круз признава, че всеки нов филм от нея е предизвикателство за него. "Смяташ, че знаеш как се заснемат подобни екшъни, докато не започнат снимките на новия филм. Тогава си казвам "Господи, какво правя, та това е Мисията невъзможна", казва още актьорът.

Припомняме, че и в рамките на снимките на Разпад, той не се размина без контузия. Звездата счупи глезена си, след като се удари във фасада при изпълнение на една от каскадите, пише Монитор. По шестата продукция от Мисията невъзможна той работи заедно с Кристофър Маккуори – единственият режисьор до момента, който е снимал два филма от франчайза.

Въпреки това засега той не е потвърдил, че ще се присъедини към плановете на Круз за още продължения.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !