Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Антония Петрова бременна на сватбата си

отпечатай новината

25.06.2018 11:14 | Видян 3202 пъти

Антония Петрова бременна на сватбата си

Антония Петрова най-вероятно е бременна във втория месец, подшушнаха пред Таблоид от обкръжението ѝ. Именно очакването на нова рожба е причината за бързата сватба на миската, която внезапно надяна булчинската рокля миналия уикенд.

Тя каза „Да“ на любимия си Ивайло Батинков на плажа в Халкидики. Датата на сватбата – 17 юни, не бе случайно избрана, защото тогава са се навършили точно три месеца от деня, в който двойката се е запознала.

От обкръжението им издадоха, че при тях е било любов от пръв поглед и почти веднага след запознанството са си заживели заедно. Малко след това пернишката миска е забременяла и в момента е във втория месец. Именно бременността е причината за скоростната сватба, защото силиконовата красавица не искала да е булка с корем.

Напомняме, че младоженецът е доктор и компютърен инженер и има доста прилично финансово състояние. Близки разкиха, че е бивш шеф на болница Токуда, а в момента развива собствен бизнес с ортопедия и медицина. Млад, симпатичен и богат – все качества, достатъчни за амбициозната миска, която вече е готова да стане майка.

Докато беше омъжена за руснака Бередин, блондинката не спираше да тръби, че не иска деца, много ѝ е рано и иска да гради кариера. В момента тя е осмислила приоритетите си и вече няма търпение да даде живот на наследника си.

Най-вероятно заради суеверие чака да минат първите 4 месеца от бременността и след това ще го обяви.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !