Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Артлагер в Чайка бийч за 19 деца на Прегърни ме: "Тук е по-хубаво от България"

отпечатай новината

25.06.2018 12:36 | Видян 1304 пъти

Артлагер в Чайка бийч за 19 деца на Прегърни ме:

Чайка бийч навремето е любимото място за почивка на Тодор Живков през лятото, когато не е на Евксиноград  и преди да бъде построена резиденция Перла. Намира се на първата линия на северния плаж на Слънчев бряг – там, където днес е туптящото сърце на туристическия комплекс. Сега някога двуетажното правителствено хотелче е 4-звезден комплекс с 900 стаи, но е запазен основният му символ – синьо-бялото като основен цвят на интериора и екстериора.

Голямата гордост на директорката обаче не е на практика 100% заетост или фактът, че персоналът обитава стаи , каквито и туристите в едно от крилата. А че това е първият луксозен комплекс, който прие детски артлагер за своя сметка. Защото хлапетата не са просто талантливи, а са и лишени от неща, които останалите имат – например няма кой да ги заведе на море.

Идеята на Ателие Прегърни ме и на Виктория Груп – най-големият играч в българския туризъм, да направят лятото на тези деца незабравимо се чете в „отчета” на тяхната „госпожа”, който предаваме дословно:

„Румен (с пълна с "оранджеви картофки" уста): Миле, познаваш ли главния готвач? Искам да го гушна!  Теди: Г-жо Галя, тук е по-хубаво от България!  Митко: Не съм и сънувал такъв хотел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !