Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Кандис Суанпоул показа новородения си син

отпечатай новината

25.06.2018 16:13 | Видян 1600 пъти

Кандис Суанпоул показа новородения си син

Дни след като стана майка за втори път, супермоделът Кандис Суапоул сподели кадри с новороденото си момченце.

Блондинката показа малкият Ариел, докато е в прегръдките на брат си Анака. “Това са най-ценните подаръци, които животът ми даде. Аз съм щастлива жена да бъда майка, за да ги напътствам по пътя в това нещо, наречено живот… Сега те винаги ще се имат един друг,” написа Кандис под една от снимките.

Друг кадър показва Анака с мъника, който седи в скута му, докато той му се любува с братска любов. “Чиста любов,” е отбелязала Суанпоул.

Южноафриканският модел сподели новината, че отново е станала майка миналия вторник в социалната мрежа Instagram. Тя го направи отново със снимка, на която държи ръката на бебето с думите: “Благословена”.

По-късно моделът написа: “Много ви благодаря за пожеланията ви… Нашият малък мъж се роди у дома тази сутрин и не може да бъде по-съвършен”.

Кандис и нейният приятел, който също е модел – Херман Николи, са заедно повече от 13 години. Те се сгодиха през 2015 г., когато блондинката сподели, че иска да има “куп деца”. “Не планирам твърде много бъдещето. Вярвам в съдбата и това, което се случва, но определено искам да продължа кариерата си, докато градя и семейство, защото наистина обичам това. Определено искам да имам куп деца.”

Снимки може да видите в Галерията ни!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !