Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт с тайна хипи сватба

отпечатай новината

26.06.2018 11:46 | Видян 1884 пъти

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт с тайна хипи сватба

Изглежда Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са се врекли във вярност на тайна церемония.

Двойката е сключила брак в имението си в Малибу, Калифорния, а церемонията в преминала в хипи стил. “Съседите нямаха представа, че това е сватба. Децата обикаляха навсякъде. Сватбата беше в хипи стил. Тя носеше бяла рокля, а всичките ѝ животни обикаляха наоколо. Беше лудо! Храната беше вегетарианска и органична”, разкрива източник пред сп. Life & Style.

Той допълва, че двойката е имала и специални обети един към друг. “Изразиха любовта си, като споделиха, че са най-добрият приятел един на друг и искат да остареят заедно.”

На партито не е имало специално поканена група или диджей. За сметка на това пък, булката сама се погрижила за забалвението на гостите си. Тя ги поздравила с песента на Доли Партън Islands in the Stream. Уейн Койн от Flaming Lips също изпълнил няколко песни за младоженците.

На сватбата са присъствали и двете семейства на актьорите. До момента обаче нито един от двамата нито е потвърдил новината, нито е споделял снимки от щастливото събитие. Според източници, Майли и Лиъм планират още една сватба в Австралия, за да може да поканят всичките роднини на Хемсуърт.

Източници коментират, че двойката вече е фокусирана към плановете за бебе. “Мечтата на Майли е да си има бебе,” казват те.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !