Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Гери-Никол в шок след якия хейт в мрежата

отпечатай новината

26.06.2018 13:02 | Видян 1838 пъти

Гери-Никол в шок след якия хейт в мрежата

Гери-Никол е в тотален шок заради реакцията на фейсбук потребителите в официалния ѝ профил в социалната мрежа. Там тийнсензацията наскоро публикува все още горещия клип към новата си песен Над закона, но вместо комплименти, стана обект на грозни сравнения и епитети.

За разлика от миналогодишния си хит Напрао ги убивам, който бързо се хареса на феновете ѝ и скоростно се изстреля на върха в родните музикални класации, Над закона засега изпраща певицата в миша дупка, поне съдейки по реакциите в мрежата.

„Много зле, много копиране, много имитация! Май с това парче доказа, че не ставаш за певица! Уж се биеш в гърдите, че не копираш други изпълнители, но тук съвсем друго виждам. Няма я Гери-Никол, има само Риана, Бионсе, леко Ники Минаж. Абе, с две думи: Ужас, ужас!“, гласи един от първите коментари под клипа на младата певица във фейсбук, пише Шоу.

В друг под него се казва: „Пошло, идиотско, подигравка с времето на хората. И сега цяло лято ще ми надуват главата с тая безвкусна боза“.

Не липсват и сравнителни коментари, в които Гери-Никол е упреквана, че копира най-голямата си конкуренция – Тита.

„Слаба песен, очаквах нещо по-яко! Фотошоп на Тита те бие от всякъде!“, гласи едно от изказванията.

Близки до Гери разкриват, че певицата е в шок от реакцията на феновете, защото очаквала далеч по–възторжени възклицания. Амбициите ѝ са Над закона да се превърне в новия летен хит, но по всичко изглежда, че този път лидерското място ще заеме Тита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !