Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нова, свободни ли сте да виждате истината, щом сваляте Милен

отпечатай новината

26.06.2018 15:50 | Видян 2927 пъти | Гласували 1

Нова, свободни ли сте да виждате истината, щом сваляте Милен

Не знаем дали т.нар. "гръцки остров, купен от Бойко Борисов", за който премиерът сам заговори на медиите насред срещата на ЕС за "бежанците", като отрече да го е купувал, е близо до острова Амуляни, където има имот митичният шеф на Нова Дидие.
 
Нито знаем случайно ли КЗК мотае сделката за придобиване на телевизията от чешкия милиардер Келнер, който купува и продава всичките ни величия, колкото и богати да си мислят, че са. Сигурно е толкова случайно, колкото НАП ни ревизира 20 месеца, при положение, че по закон има право на 3+2...
 
Обаче знаем, че за пореден път обичаната от нас Нова телевизия, с която сме си дали много, изневери на собствения свой девиз: "Свободни да виждаме истината".
 
Свали издание на предаването на Милен Цветков, защото една от темите в понеделник срещу вторник, щяла да бъде именно въпросният остров. От шоуто при това сигурно щеше да се разбере, че няма такова нещо.
 
Обаче цензорът не разсъждава като журналист или като премиер, които са заинтересовани да се знае истината. Той разсъждава по свой начин.
 
С което направи още по-мечешка услуга на премиера от статиите на придружителките в пътуванията му в чужбина, които незнайно кой и как избира сред гилдията, но със сигурност нищо не разбира от медии, както личи по крайните резултати.
 
Ако някой поне малко отбира от тези неща около Борисов, нека бъде така добър да му каже нещо, което сме му споменавали през ноември 2009 г. Всеки управник, особено в демократична европейска държава, има нужда най-вече от опозиционни медии.
 
Защото критиката не е омраза, а добър урок за мъдрия властник. За недосетливия е сигурен път по надолнището, защото най-щедрите на ласкателства често се превръща в най-щедри и на тъпкане, след като падне. Примерите са толкова много, че човек глава да го заболи.
 
А, ако някой си мечтае за турски вариант в България, да има малко търпение и да види какъв ще бъде краят на сагата на Ердоган. Няма да бъде щастлив.
 
Както пееше Руши, който има добър поглед и към българския, и към турския модел: "Всичко се връща"...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !