Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лудия репортер аут от Нова

отпечатай новината

27.06.2018 16:43 | Видян 1967 пъти

Лудия репортер аут от Нова

Дните на Лудия репортер Даниел Петканов в Нова ТВ са преброени, твърдят източници на Галерия. Риалити звездата е настъпил медийната компания по опашката след серия от недекларирани постъпления по сметката си.

Според договора му в Нова броудкастинг груп, Петканов трябвало да прехвърля на медията процент от печалбата си от реклами като нейно лице, смятат запознати. Лудия репортер обаче доста често се правел на ни лук ял, ни хонорари мирисал, а в същото време взимал баснословни суми от партита и скрити реклами. Досега от Нова ТВ си затваряли очите, но последната му издънка вбесила продуцентите.

Става въпрос популяризирането на марка електрически самобръсначки, което Дани уж неволно направи в социалния си профил. Петканов се снима, докато си бръсне слабините, и не пропусна да отбележи изрично коя е марката на уреда.

Разбира се, това не е единственият случай. Лудия репортер на Нова ТВ редовно прави „скрита“  реклама на безкабелни прахосмукачки, заведения за хранене, маркови дрехи и пр. Според добре осведомени източници, Петканов не декларира нито лев от тези печалби.

„Продуцентите няма да го търпят вечно. Досега може и да са си затваряли очите, но той и жена му Александра наистина взеха да прекаляват“, клатят глава в кулоарите на телевизията. И допълват, че вече се носи упорит слух за отстраняването му от медията.

Съпругата му Алекс Богданска също се „изучила“ на неговите номера и социалният ѝ профил в мрежата прелива от рекламни постове, пише Blife. Макар че моделката не е на щат в телевизията, на нея също може да ѝ се наложи да плаща солени неустойки  заради участието си във ВИП Брадър. Красивата Алекс лесно ще закърпи положението с няколко добре платени фотосесии, но Дани рискува да остане на улицата за дълго време, клатят глава запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !