Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дара отложи образованието в чужбина

отпечатай новината

27.06.2018 15:57 | Видян 1862 пъти

Дара отложи образованието в чужбина

Поп звездата Дарина Йотова-Дара е поставила на трупчета амбицията си да продължи образованието си в чужбина. „Не съм се отказала, но засега нямам такива планове”, лаконична бе изпълнителката на Недей пред Нова тв.

Отличничката от X Factor завърши гимназия преди година, като бе категорична, че в рамките на година ще се отдаде на професионалните си ангажименти с цел да събере необходимите средства за получаване на образователен ценз зад граница.

Само преди дни Дара зарадва феновете си с ново парче. То носи заглавието Все на мен, а във видеото, дело на Люси Иларионов, певицата впечатлява с провокативна визия.

“Парчето е страхотно, ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и затова и аз, и Павел толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него“, споделя по повод Все на мен Дара.

Песента бе представена за първи път на живо по време на церемонията по раздаването на наградите на БГ радио, откъдето певицата си тръгна с приза за най-добра певица на годината, пише Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !