Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Ася Капчикова се гаври с Криско и Тита

отпечатай новината

27.06.2018 17:14 | Видян 2272 пъти

Ася Капчикова се гаври с Криско и Тита

В поредния скандал се забърка плеймейтката Ася Капчикова. Бившето гадже на Криско е готова да нападне всяко момиче, което е близко до рапъра. Този път обект на словесните нападки на блондинката се оказа певицата Тита.

Явно подразнена от успеха на последния хит на певицата, в който дейно участие има Криско, плеймейтката сподели пародийно клипче на песента Фотошоп на Тита, в която изпълнителят е мъж, накичен с руса перука и набола брада.

Като коментар миньончето пише с насмешка - "Приликата с действителни лица е случайна". Десетки фенове на Тита интерпретираха думите на Ася като поредния скандал, който моделката иска да създаде.

Защитници на Капчикова пък изригнаха гневно в нейна защита. България Днес се свърза с моделката за коментар относно отношенията си с певицата.

"Не тая лоши чувства към Тита. Просто съм споделила клип и съм написала нещо. Това не означава нищо", каза красавицата пред вестника, като опита да потуши разразилата се кавга. За да коментира разногласията помежду им, вестникът се свърза и с говорителят на Тита.

"Много сме изненадани, досега не сме имали проблеми с Ася Капчикова. Мисля, че Тита се развива перфектно, и това, че има недоброжелатели, е само знак за успеха ѝ", заявиха от екипа на привлекателната дива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !