Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фенове бранят Клои Кардашиян от гаджето

отпечатай новината

28.06.2018 17:45 | Видян 1627 пъти

Фенове бранят Клои Кардашиян от гаджето

Феновете на риалити сензацията Клои Кардашиян скочиха срещу гаджето ѝ – баскетболистът Тристан Томпсън, който ѝ изневери дни преди да се роди дъщеричката им.

Седмици след скандала 34-годишната красавица призна, че е простила забежките на спортиста, което разгневи армията ѝ от почитатели.

„Обичам и обожовам, Клои, но съм много разочарована, че остана с Тристан, което е загуба на време. Призовава жените да ценят стойността си и да следят пътя си, но когато дойде моментът да си тръгне, се оказа, че е лицемерка“, коментира момиче в Туитър. Кардашиян побърза да отговори:

„Не е точно така, защото не знаеш какво се случва в нашия дом или колко е трудно да изградим всичко наново. Гордея се с моята сила. Ценя мнението ти и се надявам да държиш на него заради всеки, който попада в подобна ситуация“.

Междувременно звездата от Keeping Up With The Kardashians се появи с пръстен с огромен диамант, повдигайки въпроса дали Тристан не се е престрашил да зададе съдбоносния въпрос. Запознати споделят, че може би бижуто е просто подарък за рождения ден на чаровната блондинка, която навърши 34 преди дни.

Припомняме, че Клои роди малката Тру през апприл, а Томпсън присъства на раждането. Преди това се спекулираше, че той не е бил допуснат до родилното, след като го хванаха в изневяра. Това стана ясно от папарашки снимки и видео, на които 27-годишният спортист целува друга жена, припомня Монитор. Според в. Daily Mail, двамата са си наели хотелска стая и са останали там до сутринта, а това далеч не е първата му стъпка в страни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !