Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мариана Попова стана булка

отпечатай новината

29.06.2018 10:17 | Видян 2281 пъти

Мариана Попова стана булка

В красива булчинска рокля Мариана Попова грейна и разбуни духовете в социалните мрежи, че вече е казала заветното „да“ на актьора Веселин Плачков.

Снимките на певицата в бяло се оказаха част от рекламна фотосесия за комплекса Дамасцена и козметика от рози, но звездната двойка е категорична, че ще се разходи до олтара и в личния живот.

„Не сме планирали нито къде, нито кога, но знаем, че ще се оженим“, разказа за Монитор Плачков. В момента на дневен ред е очакването на общия им наследник – дъщеричка, която ще проплаче през октомври.

Актьорът с поразително сини очи сподели още, че „Бебето си има всичко, само едно кошче му трябва“.

Мариана и Весо не подготвят бебешка стая, тъй като за тях раждането е като първия учебен ден - „последните дни се купува всичко“.

Междувременно изпълнителката на Аз съм любов все по-рядко излиза на сцената, защото бременността я изтощава. Звездата от Дякон Левски пък се е отдал на усърдна работа и репетиции в Бургаския театър.

Там той ще се разпише с участие в пиесата Да минеш под дъгата редом до своя приятел и колега Асен Лозанов, а премиерата е в края на август. Постановката е вдъхновена от Джуди Гарланд, а главната роля е поверена на певицата Тони Димитрова.

Припомняме, че Плачков зададе съдбоносния въпрос на Попова през март. Щастливата новина певицата потвърди със снимка на годежния пръстен в профила си във Фейсбук.

„Когато има смисъл! Тя каза най-истинското ДА в живота си!“, гласят думите й към кадъра.

Двамата вече възпитават по едно момиченце всеки. От предишния си брак актьорът има дъщеричка Андрея, а за Попова най-скъпото нещо от отношенията й с италианския сомелиер Ханес остана 8-годишната Мария-Магдалена. Весо издаде още пред Монитор, че децата им също много се радват, че ще станат каки.

Познанството на чаровната брюнетка и Плачков датира от преди около две години, когато се срещат на откриването на пешеходна пътека край язовир Кърджали.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !