В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Модели и кралски особи на трибуните на Световната купа 2018

отпечатай новината

02.07.2018 16:47 | Видян 1900 пъти

Модели и кралски особи на трибуните на Световната купа 2018

Световната купа 2018 достига до половината, няколко отбора са елиминирани, но феновете все още идват да гледат мачовете, за да видят любимите си отбори в битката за трофея.

Изобилието от съпруги и приятелки на професионалните спортисти по трибуните повдигат настроението на хилядите футболни запалянковци.

Не остана незабелязано присъствието на супермодела Алесандра Амброзио, която се отби в Москва с близки приятели, за да подкрепи бразилския национален футболен отбор в края на юни.

Естествено, Амброзио носеше персонализираната си жълта фланелка специално за случая. Сред феновете можеше да се видят още: Изабел Матюиди, съпруга на френския футболист Блейз Матюиди, изглеждаше необезпокоявана по време на срещата на Световното първенство между Дания и Франция на 26 юни 2018 г.

Бившият модел на  Ангелите на Victoria's Secret Изабел Гуларт направи мирен знак от трибуните в Москва, като се наслаждаваше на бразилския футболен отбор на 27 юни 2018 г. Крал Филип, Принц Еманюел и княз Габриел на Белгия подкрепят националния си отбор по време на мача срещу Тунис на 23 юни 2018 г. в Москва.

Уитни Вистел подкрепя семейството си, футболиста Аксел Витсел, в мача между Белгия и Тунис на 23 юни 2018 г. в Москва.

Снимки може да видите ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !