Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ревниво гадже глези Натали Трифонова в Гърция

отпечатай новината

03.07.2018 14:57 | Видян 1790 пъти

Ревниво гадже глези Натали Трифонова в Гърция

Любовният романс на сексапилната синоптичка Натали Трифонова и гаджето ѝ Доан Хосан продължава. Влюбените гълъбчета за пореден път избраха да почиват през лятото в Гърция.

И двамата са запленени от красивите плажове на Егейско море и всеки път сменят дестинацията, за да могат да посетят колкото се може повече места.

Дългокраката красавица и мъжът на мечтите ѝ отседнаха в един от най-тузарските комплекси на остров в южната ни съседка. Те са в компанията на близки приятели и от сутрин до вечер са плажа, където прекарват времето си в шеги и закачки.

Натали за пореден път демонстрира секси изваяното си тяло. Формите на изкусителката са блян за всеки мъж, но сърцето на русата фурия отдавна е заето.

По цял ден Натали и гаджето ѝ Доан се гушкат под чадъра и си обясняват колко се обичат и как не могат един без друг. Русото изкушение на Би Ти Ви се разхлажда от жегите в Гърция с плодове и ледени коктейли. Тя гаврътва редовно по няколко нискоалкохолни питиета, за да утоли жаждата си, пише седмичник.

Гаджето на Натали и за миг не я изпуска от поглед. Близки до двойката са категорични, че Доан е много ревнив и следи изкъсо половинката си. Въпреки това Трифонова е луда по приятеля си, с когото са заедно от дълги години.

Тя вече няма търпение гаджето ѝ да ѝ предложи брак, тъй като е готова да създаде семейство. След като приключат със събирането на тен и къпането в морето, Натали и Доан се отдават на време за тях. Блондинката и избраникът ѝ си правят романтична вечеря всеки ден, а след нея се отдават на разходка, в която отново разкриват чувствата си един към друг.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !