Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мадона предизвика протести в Лисабон

отпечатай новината

03.07.2018 18:00 | Видян 1645 пъти

Мадона предизвика протести в Лисабон

Поп кралицата Мадона стана причина за протести в Лисабон. Изпълнителката на Hung Up предизвика недоволство, след като стана ясно, че е сключила договор с кметството на португалската столица за наемането на терен, който да послужи за паркинг на до 15 автомобила. Мястото се намира на няколко метра от имението ѝ на брега на река Тежу.

Разкритието предизвика негодуванието на редица португалски политици, които прецениха, че към американската певица е проявено специално отношение.

Левият блок, който участва в правителството заедно със социалистите, призова да се прояви отговорност при регулирането на паркирането, като се имат предвид трудностите в тази област, с които се сблъскват жителите на Лисабон.

Опозиционната Социалдемократическа партия поиска да научи причината, поради която кметството е разрешило да се направи подобно изключение.

Обяснението на кметството гласи, че целта на сключения още през месец януари договор била "да се избегнат смущенията в автомобилния трафик на тясна, но натоварена магистрала".
Документът предвижда Мадона да заплаща 720 евро на месец да терена, като според него тя няма достъп до съседния дворец.

Певицата заживя в Португалия миналата есен. Новата адресна регистрация на звездата е в град Синтра, на около 30 км. от Лисабон, пише Монитор. Локацията е избрана в името на футболната кариера на 12-годишния осиновен син на звездата – Дейвид, който тренира в младежкия отбор на Бенфика.

Новият им дом струва над 6,3 милиона долара и датира от 19 век, като е обявен за паметник на културата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !