Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Александра Тюркмен: Сама се издържам в Америка

отпечатай новината

04.07.2018 10:28 | Видян 4004 пъти

Александра Тюркмен: Сама се издържам в Америка

В рубриката Говори с Ива гостува едно момиче, чийто личен живот винаги е будил нездраво любопитство – Александра, дъщерята на Филип Найденов – Фатик. Пред Ива Софиянска-Божкова тя разказва за това какво е да си дете на знакова фигура от прехода. Александра споделя, че в момента живее Ню Йорк. Работи за американски дизайнер. Преди това посещавала актьорски курс, но решила, че тази професия не е за нея. Пред камерата на NOVA Александра разказа за познанствата и срещите си със звезди като Леонардо ди Каприо, Сара Джесика Паркър, Джони Деп.

Ти си дъщерята на Фатик, но какво искаш да си представяш, когято хората чуят името Александра Тюркмен?
Искам да чуят само Александра, без да ме свързват с баща, майка и т.н. Който ме познава знае каква съм. Понякога хората те съдят без да знаят коя си, просто защото си дете на някой. Но в други ситуации помага, познават те, имаш връзки.

С какво се занимаваш в момента?
Живея в Ню Йорк и в момента работя за една дизайнерка, казва се Ан Боуен и тя стартира една нова компания. Правим нови дрехи и буквално въртя целият бранд, търся фабрики, платове, дизайни, пиар... Много е сложно и натоварено, но много е интересно и доста неща научих.

Кога започна тази работа?
Ами преди една година, беше много странно. Някакъв мъж ме спря на улицата и ми каза, искам да работиш за мен. Дори в този момент говорех по телефона..Аз наистина приех и отидох на интервю... Но в този момент ми звънна въпросната дизайнерка и отидох при нея. Всичко стана за два дни и беше адски странно.

А преди това какво правеше в Америка?
Ами бях на актьорски курс, от който доста научих, но в крайна сметка не е за мен. Също така се занимавах със заведения и бях фейсконтрол.

Как от НАТФИЗ, където учеше изведнъж попадна в Ню Йорк?
Заминах през ваканцията и просто се влюбих в града. Самата енерегия, самите хора. Първата половин година постоянно се будех, мислех за разни хора, много ми липсваше НАТФИЗ, то си беше като едно семейство и трудно го преживях.

Успяваш ли сама да се издържаш в Ню Йорк?
Сама се издържам и се гордея със себе си. В началото майка ми само ми плати наема на апартамента. От три години изцяло се идръжам сама.

Сестра ти си живее в България, не ти липсва, кое най-много ти липсва?
Приятелите и семейството. Живея в два различни свята. Мечтата ми е да си идвам в България на два месеца, но дотогава трябва да съм много успешна, за да си го позволя. Сестра ми е уникална, постоянно ми се кара, много е отговорна. Много сме различни, тя е здраво стъпила на земята, аз съм по-креативната.

Какво детство имаше?
Много хубаво, пътувах, игарех си като нормалните деца. Нашите не ме лигавеха, аз бях последното дете в класа, на което му купиха джиесем. За да излеза навън или на кино трябваше да прочета 100 страници от книга. Бях много кротко дете, но после нещо се пречупи в мен...На 18-19 вече бях много дива.

Кой е най-големият гаф, който си правила?
Блъснах се с колата си, нарочно. После скрих колата, защото ме беше страх да кажа на майка ми...Аз и майка ми сме най-добрите приятелки, тя знае всичко за мен от А до Я.

Баща ти какъв мъж беше?
В моите очи той е най-великия мъж на планетата. Беше много ларж, много възпитан и смел, интересен човек. Винаги като се прибираше вкъщи свиркаше с уста и така знаехме, че се е прибрал. Точно преди да се случи това с него, той ни заведе на къщата ни в Батак само със сестра ми. Там си играхме, ловихме риба, карахме джетове...Това беше един прекрасен спомен...

Ако го видиш сега какво би му казала?
Ще му се ядосам, че не е тук... В началото аз бях много травмирана от цялата ситуация и като че ли го изживях най-тежко...Отдавна съм се имунизирала от хорското мнение. Хората ме разпознават и понякога съм имала неприятни случки с мъже и жени.

Как се виждаш след 10 години?
С деца, мъж и кучета... И много успяла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !