Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Александър Бередин замени Тоца с куче

отпечатай новината

04.07.2018 15:28 | Видян 2286 пъти

Александър Бередин замени Тоца с куче

Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма жена до себе си. Вече седмица една от най-одумваните блондинки Антония Петрова, отново е омъжена, след като вдигна изненадваща сватба с бизнесмена Ивайло Батинков в Гърция.

И докато миската за пореден път се рее на крилете на любовта, бившият й съпруг Александър Бередин също не седи сам, пише „Галерия“. Руснакът си е намерил нов другар в живота който е от мъжки пол и ходи на четири крака. При това този път се е застраховал поредният му спътник да е верен и да не му върти номера зад гърба.

Съществото, с което Бередин замени Антония Петрова, е куче от ловджийската порода ваймаранер. Александър е напълно обсебен от четириногото, с което не се разделя нито за минута. За да му осигури пълен комфорт, го разхожда не само по столичните улици, а го води на дълги походи в планината.

Кучето оценявало любовта на стопанина си и се научило да изпълнява всяка негова команда. Заедно гледали мачове, а на майтап руснакът се опитвал да го учи и на шах. Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма жена до себе си. Прекарва времето си с приятели, по барове или с кучето си. Руснакът води самотен живот и не контактува дори с децата си. Малцина знаят, че той има две дъщери от жена, с която е живял, преди да срещне Тоца.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !