Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Русата Златка с нов апартамент

отпечатай новината

04.07.2018 16:46 | Видян 1847 пъти

Русата Златка с нов апартамент

Русокосата изкусителка е използвала хонорара си от „Като две капки вода“, където се превърна в откритието на сезона, за да инвестира в жилището. Затова се похвали самата тя в социалните мрежи.

„Златните ми коси из софийските Вип покрайнини. София потънала в мъгла, а тук слънце ме огря. Гледка спираща дъха към Витоша и Стара планина. Най-разумната инвестиция в недвижим имот, която съм правила в този живот!“, обясни за новата си придобивка в рими тя.

Апартаментът се намира в новостроящ се затворен комплекс до село Иваняне край София, а цените а квадратен метър започват от 800 евро.

Не е ясно дали Райкова ще дели един покрив с половинката си - ММА боецът Георги Валентинов. Според различни източници, годежът им е пропаднал.

Припомняме, че Златка получи годежен пръстен, докато се разхожда в обувките на Мадона в ефир. Минути след като разгърна вокалния си потенциал с изпълнение на Like A Virgin на Кралицата на попа, чаровната блондинка трябваше да отговаря на съдбоносния въпрос. Макар първоначално да не можеше да повярва, че получава предложение за брак, тя бързо се съвзе и каза „да“.

Искрата между красавицата, преквалифицирала се от модел в дизайнер, и спортистът пламна през 2013 година.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !