Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Фънки удари дъното

отпечатай новината

05.07.2018 11:45 | Видян 2065 пъти

Фънки удари дъното

В бурен чалга маратон се впуснаха рокаджията Фънки и Ловеца на бежанци Динко.

Те избухнаха на парти, белязано от литри алкохол, буря от салфетки и секси танцьорки. Фънки и Динко започнали да купонясват още вечерта, а изпълненията им продължили до малките часове на нощта. Към тях се присъединил и верният им другар по чашка Константин.

Чалгарят вечно е с голяма чаша с алкохол в ръка и не пропуска възможност да се включи в някой забавен алкохолен маратон. Докато Коцето традиционно пийва от уискито, Фънки обръщаше една след друга чашите с водка. Масата на купонджиите беше отрупана с алкохол, енергийни напитки и минерални води.

Любопитен е катарзисът, който Фънки преживя през последните месеци. Преди година той беше един от най-яростните критици на родната чалга, обиждайки музиката и изпълнителите с всевъзможни епитети.

След повторното си влизане в къщата на Биг брадър той се сприятели с Коцето и изведнъж спря да говори лошо за попфолка, пише Blife. Покрай честите наздравици с Константин Фънки започна да ходи по чалга заведения, да бие барабанчетата и да се забавлява на кръшните ритми, които в близкото минало яростно отричаше.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !