Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Алисия и Лидка Скалата на почивка в Португалия

отпечатай новината

05.07.2018 14:22 | Видян 5158 пъти

Алисия и Лидка Скалата на почивка в Португалия

Алисия избра брега на Атлантическия океан за своята лятна ваканция. Фолкпевицата почива в Португалия от няколко дни.

Певицата е в Алгавре с весела компания. В нея влизат столичната бизнес дама Лидия Станоева-Скалата, фризьорът Ивайло Колев и още няколко дружки. Групичката замина за родината на Кристиано Роналдо в края на миналата седмица и мина през Лисабон, преди да се отправят към основната си дестинация - градчето Фаро в Алгавре.

Дружината набързо обиколи местните забележителности, които между другото не са никак малко. След това се настани в тузарския комплекс Вале до Лобо на брега на Атлантическия океан. Той е признат за един от най-известните курорти в Европа.

Днес е най-големият и луксозен комплекс в Португалия, въпреки че е основан още през 1962 година. Хотелът в комплекса е пет звезди. Курортът разполага и със собствено голф игрище. Има и няколко луксозни къщи, като именно в една такава се настаниха Алисия, Лидка Скалата и компания, пише седмичник.

Те са във вила в традиционен стил с уникална гледка към океана. На свое разположение имат шест спални, пет бани, дневна и кухня с бар.

Тази вила с традиционен стил е с уникална позиция в търсената част на курорта, като се възползва от издигането на парцела и гледката към океана. Терасата разполага със собствен басейн. За това удоволствие веселата компания плаща "скромните" 3800 евро на ден.

Този път Алисия се отдаде на купона с приятели и не взе сина си Валери. Той е поверен на грижите на родителите ѝ във Вакарел. Причината е, че няма как да отиде и при своя баща Валери Божинов. Нападателят в момента е на подготовка с Риека за новия сезон.       

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !