Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Беновска: Ще съберем пари за зъби в устата на Босия, за да се храни

отпечатай новината

06.07.2018 13:53 | Видян 2270 пъти

Беновска: Ще съберем пари за зъби в устата на Босия, за да се храни

"Радио К2 започва кампания да събере средства за поставяне на зъби в устата на гладуващия Николай Колев - Босия, за да може той да се усмихва и да се храни." - заяви Илиана Беновска в БТА на пресконференция, давана от загрижени за здравето на гладуващия Босия.

"Много експресивно и със загриженост за гладуващия Николай се изказахте", обърна се Беновска към участниците в пресконференцията Вихрен Михайлов, адв. Диньо Бозаджиев, Димитрин Вичев, Кирил Чуканов, Манол Глишев.

"Само ще попитам. обаче. защо не се погрижите Босия да има зъби в устата си? Скоро го видях, познаваме се отдавна и ми дожаля за усмивката му...И, че не може да се храни, поради липса на зъби."

Вихрен Михайлов заяви: "Бачо Кольо има 1 зъб в устата си, но го стиска здраво срещу несправедливостите." Бозаджиев заяви уклончиво, че ще се погрижат и ще се обърнат към Беновска за зъби на Босия.
 
На въпрос на Беновска, дали само министър Московски е виновен или явлението "купени книжки" е от 30 години, участниците се съгласиха, че Московски не е единственият отговорен, а адв. Бозаджиев поясни, че очакват НС като законодателен орган да предприеме действия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !