Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Тя е мечтата на всеки гримьор

отпечатай новината

06.07.2018 17:41 | Видян 1839 пъти

Тя е мечтата на всеки гримьор

Риана може да е световна звезда, но когато става въпрос за чисто момичешки неща като крим, прически, дрехи, всичко звездно изчезва и от дивата няма и следа. Поне така твърди гримьорката Присила Оно, която категорично заяви, че Риана е мечтата за всеки спец по макиажа.

„Невероятно преживяване е да я гримираш. Сякаш сте се събрали с най-добрата си приятелка, гримирате с, клюкарствате, смеете се, лакирате си ноктите, слагате си ролки в косата... Когато си с нея цялата слава изчезва, тя става едно обикновено момиче, твоя приятелка, с която е така забавно да си разказвате истории“, сподели Присила.

Факт е, че Риана никога не се е вземала прекалено на сериозно, въпреки че е една от най-големите звезди в шоубизнеса в момента. Наскоро певицата стана на 30 и по този повод заяви: „Добре, сега, след като съм станала на 30, има ли неща, които се очаква от мен да правя? Трябва ли да се притеснявам от нещо? Трябва ли да си замразя яйцеклетките, например? С какво се занимаваш, когато навършиш 30?!“ - риторично пита тя    

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !