Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Деси Банова пипна нослето

отпечатай новината

09.07.2018 12:52 | Видян 2973 пъти

Деси Банова пипна нослето

Вече бившата синоптичка и настояща г-жа Плевнелиева, дава мило и драго, за да е с перфектна визия. Прясната булка започва да се тунингова, като най-първо поправи носа си.

На снимката ясно се вижда че предната част на обонятелния орган е стеснена и леко повдигната, пише Хотарена. Това изцяло променя визията на красавицата. Явно предишната месеста форма на носа не се е нравил на Деси.

Близки до екс синоптичката споделят, че тя е готова на всичко, за да изглежда перфектна. Веднъж хванала златната кокошка, нямала намерение да я изпусне, заради някоя засукана и по-млада мацка.

Преди време се заговори, че е започнала и процедури с т.нар. „вампирски“ лифтинг, чрез който кожата на шията и лицето се подмладява с години. Банова се е подложила на ускорена терапия от последователни процедури в продължение на няколко месеца, за да изглежда перфектно за сватбата си с Плевнелиев.

Koлeжĸитe ѝ Гepи Maлĸoдaнcĸa и Hиĸoл Cтанкулова злобеели из ĸopидopитe нa Нова, че скоро бившата им колежка ще заприлича на плeймeйтĸa и манекенка в eднo.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !