Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мария почива в хотела на Ким Кардашиян

отпечатай новината

09.07.2018 13:36 | Видян 2180 пъти

Мария почива в хотела на Ким Кардашиян

Фолкпевицата Мария си взе кратък отпуск от сцената, за да се наслади на Френската ривиера в компанията на двете най-важни жени в живота ѝ – дъщеря ѝ Марая и майка ѝ.

Изпълнителката на Червеният картон е отседнала в емблематичния 5-звезден хотел Ермитаж, който се намира в непосредствена близост до прочутото казино в Монте Карло и неведнъж е давал подслон на звезди като Ким Кардашиян и Енрике Иглесиас.

За Мария пътуването не е нещо необичайно, особено през последните месеци. Тя често отскача до Великобритания, където живее новият ѝ приятел – български бизнесмен с бизнес зад граница.

„Чувствам се много добре, много обичам човека до мен, и това си личи. Той е един изключителен мъж като интелект, много е близък като години до мен, естествено аз изглеждам мъничка и крехка до него. Много е възпитан, от прекрасно семейство е и погледа ни към живота е един и същ, а и той като мен е абсолютен работохолик, така че се допълваме някак“, категорична е Мария.

Връзката им очевидно се задълбочава, тъй като наскоро чаровното миньонче запозна с любимия си и малката Марая, пише Монитор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !