Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мейзи Уилямс е последната оцеляла в Игра на тронове

отпечатай новината

09.07.2018 15:05 | Видян 1903 пъти

Мейзи Уилямс е последната оцеляла в Игра на тронове

Мейзи Уилямс е поредната звезда, която се сбогува с „Игра на тронове“ в социалните мрежи. "Довиждане Белфаст. Довиждане Аря. Довиждане Игра на тронове Толкова радост ми дадохте. За новите приключения", написа екранната Аря Старк в Инстаграм, като не пропусна да загатне, че е последната жена, оцеляла финала на кървавата сага.

Уилямс далеч не е единствената, която се заиграва с желанието на феновете да разберат как завършва историята. Само преди дни Софи Търнър даде поглед на зрителите „зад кулисите“ на финала, като показа татуировката си с надпис „Глутницата оцелява“.

Изразът е препратка към репликата й от предходния сезон „Вълкът единак умира, но глутницата оцелява“. Това вдъхна надежда на многобройната армия от почитатели на поредицата, че Старките ще седнат на Железния трон или поне ще оживеят до финалните надписи.

Това си противоречи със заявката на HBO от преди няколко месеца, че нито един от героите в Игра на тронове не оцелява, пише Монитор. Преди време продуцентите споделиха и друга версия - че ще бъдат заснети няколко различни развръзки и до последния момент никой няма да знае коя ще сложи точката на сагата.

Припомняме, че развръзката на интерпретацията на култовата Песен за огън и лед на Джордж Р. Р. Мартин ще се разгърне в бутиков брой епизоди – шест. Краят на хитовия сериал, прочул се с изречения като „Зимата идва“ и „Нищо не знаеш, Джон Сноу“, ще бъде излъчен най-рано другата пролет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !