Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Михаела Филева иска да бъде програмист

отпечатай новината

09.07.2018 17:17 | Видян 1570 пъти

Михаела Филева иска да бъде програмист

С какво биха се занимавали изпълнителите в професионален план, ако не бяха успехите им в музикалния бизнес? Това споделиха зад кулисите на любимото музикално турне Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA на концерта в Русе.
 
Предвид актуалната тема за Световното първенство по футбол, разбира се, открихме и най-подходящите треньори, именно СкандаУ. Без капка съмнение Тото и Лъчо направиха разпределение на отбор, сформиран от изпълнителите на турнето, като те заемат треньорския пост, предвид че и двамата са бивши професионални футболисти.  

Точно в стил „световно първенство по футбол“ е и новото им парче Хайвера, чийто  клип предстои да излезе скоро.
 
В крайно различна посока от музиката се ориентирала навремето и Михаела Филева – тя сподели, че обмисляла кариера в сферата на компютърните технологии. За разлика от нея TITA се изявявала като модел.

Художествена гимнастика пък била мечтата на DARA, която освен артистични заложби, притежава и организационни умения от малка и понякога помагала на майка си в работата ѝ. Михаела Маринова сподели, че освен да пее, от време на време дублира и детски анимационни филми. Освен това не си представяла да е друго освен певица, но издаде, че медицината я привличала още от малка.

Малко известно е, че Pavell учи във военноморското училище Никола Вапцаров и някой ден ще бъде лицензиран капитан, а неговата дуетна половинка Venci Venc’ има сериозни познания в маркетинга. Преди да стане известен Криско е бил помощник-барман на морето в миалното помещение.

Миналата вечер Русе беше поредният град, през който премина любимото музикално турне. Следващите дати на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са Варна – 11 юли и Бургас – 14 юли, а след това изпълнителите ще се отдадат на заслужена почивка до септември, когато турнето се завръща.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !