Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Русата Златка струва 5 бона

отпечатай новината

10.07.2018 12:27 | Видян 2014 пъти

Русата Златка струва 5 бона

Ако сте мераклия палавата манекенка да освети с присъствието си като водеща ваш купон или светско събитие, вече ще трябва да извадите 5000 лева, за да радвате очите на приятелите си с нежните ѝ форми, особено за такава като Златка Райкова.

„Доскоро 32-годишната блондинка искаше по 2 бона хонорар за участие. Откакто обаче участва в риалитито Като две капки вода и стана супер популярна, цената ѝ скочи. Сега яко се е надула, за по-малко от 5 „хилки” не ще да си мръдне апетитното дупе”. Това е цената, ако тя е водеща на купона, ако просто държите да е сред навалицата, ще ви струва „само” 3000 лева”, разкри близка на Русата Златка пред Таблоид.

Оказа се, че освен парите от баровци, хитрушата прави сериозен кеш по още няколко пера, сред които най-важни са участието в т.нар. „скрити реклами” и собствената ѝ модна линия. Прикритата реклама обикновено ни пробутва различи козметични продукти, с които Русата Златка уж невинно се маже, докато припича апетитното си тяло край басейна.
 
От снимките на секс бомбата в социалните мрежи се вижда как хубавицата смело загатва силиконовите си прелести, докато в едната ръка държи поредната химия, с която „кожата ми се чувства отлично”. За да се уредите Златка да обладава с ръце точно марката, на която сте вносител или производител, цената е 300 лева за всеки пост, на който тя позира с продукта.

Модната ѝ марка пък се радва на приличен интерес от начинаещи златотърсачки, които смятат, че с етикет Zlatka Raykova на гърба ще пожънат небивал успех сред все още незаетите мамини синчета с безкрайна кредитна линия.

Струйка от паричния поток, който ежедневно влиза по сметките на Златка Райкова, наскоро бе осребрен в чисто ново жилище за 100 000 евро. Според информацията баровският дом на съблазнителката се намира на входа на софийското с. Ивавяне, край Банкя. В същата сграда съседка на Златка е певицата Елена Брусарска, като скоро във ВИП кооперацията се очаквало да се нанесат и други знаменитости.

За обзавеждането на апартамента блондито ползвало услугите на интериорен дизайнер. Дневната в лъскавия дом е разделена на три зони – кухненски кът, трапезария и всекидневна с мека мебел. Според очевидци дори в общите части на комплекса са инсталирани бутикови мебели, на които съкооператорите могат да си правят срещи.

Коридорите на сградата пък са изрисувани със стенописи с африкански мотиви. В комплекса има частен парк и портиер, който да следи за влизащите и излизащите от ВИП зданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !