Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бийбър: Хейли, ще те обичам търпеливо и нежно

отпечатай новината

10.07.2018 11:42 | Видян 1628 пъти

Бийбър: Хейли, ще те обичам търпеливо и нежно

Официално е: Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин потвърдиха, че ще вдигнат сватба. Певецът избра Instagram, където се обясни надълго в любов на своята половинка и сподели, че няма търпение да създаде семейство с нея.

„Мислех да не казвам нищо известно време, но новините летят бързо. Хейли, толкова съм влюбен във всичко в теб, толкова съм посветен да прекарам остатъка от живота си, опознавайки всяка част от теб, обичайки те търпеливо и нежно. Обещавам да оглавя това семейство с чест и почтеност, оставайки Светият дух да ни води през всичко и да ни помага при всяко решение. Моето сърце е напълно твое и винаги ще те поставям на първо място.

Ти си любовта на живота ми, Хейли Болдуин и не бих искал да го прекарам с никой друг. Караш ме да бъда по-добър и се допълваме един друг толкова добре. Нямам търпение най-добрият сезон да започне.

Забавно е, защото с теб вече всичко има смисъл. Най-развълнуван съм, че моите малки брат и сестра ще имат възможност да видят още едно здраво семейство и ще търсят да създадат такова. Господ е избрал перфектният момент – ние се сгодихме на 07.07 – цифрата седем е символ на духовното съвършенство. Истина е, проверете в Google! Не е ли лудост?

Между другото, не съм го планирал, но не е ли хубаво да знаеш, че бъдещето ти е подсигурено! Ще бъдем по-добри на 70, бейби! „Този, който си намира съпруга, намира нещо добро и получава помощ от Господ! „Това е годината на благоволение“, написа канадецът до селфи, на което Хейли го целува нежно по бузата.

Блондинката също не пропусна да сподели ентусиазма си от събитието.

„Не съм сигурна какво съм направила, за да заслужа такова щастие, но съм толкова благодарна на Господ, че ме дари с толкова невероятен човек, с когото да споделя живота си. Няма думи, които да могат да изразят благодарността ми“, написа в своя профил моделът.

Според слуховете двамата са се сгодили на Бахамите на 7 юли като я помолил за ръката ѝ с диамантен пръстен на стойност 400 000 долара.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !