Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

С кого Мегз посрещна рождения си ден в Турция?

отпечатай новината

10.07.2018 14:41 | Видян 3155 пъти

С кого Мегз посрещна рождения си ден в Турция?

Топ дизайнерката Мегз днес е рожденичка. Амбициозното миньонче отново използва най-важния ден в живота си, за да реализира работен проект. Въпреки, че е заета с усилена работа по риалитито си - Каканашева намери време да пусне нова колекция, с която още преди няколко дни се закани на колегите си от бранша - “Сега ще си припомните защо имам Златна Игла”.

Явно работата на Мегз е била доста успешна, защото тя се включи с клипче от Турция, за да каже, че сайтът ѝ не е издържал на трафика и че това е най-добрата ѝ колекция досега.

Нещо друго, обаче, направи голямо впечатление на феновете ѝ. Клипчето беше снимано от последен модел S класа, AMG с много луксозен, дизайнерски салон от бяла кожа. Това не е личния автомобил на Каканашева и тя не стоеше на мястото на водача. Освен това Мегз се изказа в множествено число - “Ние сме в Турция”.

Всичко това съвсем нормално наведе феновете ѝ на мисълта, че тя е там с мъж, пише Хотарена. И то най-вероятно не със случаен мъж, защото цената на подобно возило е минимум 300 хиляди, без да броим луксозния поръчков салон и всички други екстри и малко хора в България могат да си го позволят.

Каканашева е изключително внимателна за имиджа си откакто Нова Телевизия застана зад гърба ѝ и побърза да изтрие всички коментари, за да няма допълнителни спекулации по темата. Въпреки това за всички стана ясно, че слуховете, че Мегз е обвързана с талантлив музикант по любов не са верни, защото той няма подобно возило.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !