Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Бременната Преслава вае фигура във фитнеса

отпечатай новината

10.07.2018 15:11 | Видян 3109 пъти

Бременната Преслава вае фигура във фитнеса

Фолкпевицата Преслава озадачи феновете си, като публикува свой кадър от фитнес залата. Изпълнителката на Обратно в играта е бременна, като само след около месец се очаква да гушне първородния си син.

Въпреки това снимката ѝ предизвика известен смут сред последователите ѝ в Инстаграм, които отбелязаха, че любимката им изглежда прекалено слаба за бременна в осмия месец жена.

Това не е първият път, в който фенове скачат срещу засилените тренировки. Малко след като роди, плеймейтката Златка Димитрова също стана обект на критика. „Вече констатирах някои неща относно майчинството: 1. Щом изглеждаш в отлична форма, малко след раждане, си лоша майка! 2. Щом имаш време за всичко, значи има нещо гнило, просто не си добра майка! 3. Щом имаш време за себе си, си лоша майка и не си гледаш детето! Това са коментари за две “майки”! Смея се с глас!“, констатира с ирония тогава 32-годишната красавица.

За факта, че е в очакване на първото си дете, Преслава проговори през месец март. Че изпълнителката на Обратно в играта е в очакване на наследник се заговори отдавна, като спекулациите се засилиха в началото на година, след като по-наблюдателните ѝ почитатели забелязаха наедрялото ѝ коремче.

Тогава Преслава тушираше твърденията с оправданието, че се чувства щастлива и спокойна с любимия си - бизнесменът Павел Лазаров, и затова си похапва повече, припомня Монитор. Преслава и Павел дебютираха като двойка през октомври на парти за откриване на столичен бутик.

За връзката на звездата на Пайнер с Лазаров, който в миналото се разведе с бременната си съпруга заради плеймейтката Златка Райкова обаче се говори от началото на лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !