Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дрейк отвя The Beatles

отпечатай новината

11.07.2018 10:44 | Видян 1527 пъти

Дрейк отвя The Beatles

Рапърът Дрейк направи истинско чудо, след като вкара 7 песни в челната десетка на най-престижната класация за сингли Хот 100 на списание Билборд. На всичкото отгоре всичките 25 песни от последния му албум Scorpion, който излезе на 29 юни, са в чарта.

Хитът Nice for What, който по-рано заемаше първо място в класацията, сега отново я оглавява, докато на второ място дебютира песента Nonstop. Останалите песни на Дрейк в челната десетка са God's Plan, In My Feelings, I'm Upset, Emotionless и Don't Matter to Me, която включва записани по-рано вокали на Майкъл Джексън.

Новият успех на Дрейк подобрява рекорд на The Beatles от 1964 г., когато 5 песни на ливърпулската четворка бяха в челната десетка в една и съща седмица.

До момента Дрейк е вкарал 31 сингъла в топ 10, като изравнява постижение на Риана, пише Монитор. Пред него във вечната статистика са само The Beatles с 34 песни и Мадона с 38.

От албума му Scorpion са продадени 732 171 еквивалентни албумни единици, базирани върху продажби и стриймвания на албум, и това му отрежда и златния медал в класцията за албуми на списанието - Билборд 200. Освен това тавата му е стриймвана рекордните над 1 милиард пъти през първата седмица след излизането.

От 2009 г. 186 песни на Дрейк са били в класацията Хот 100. Той е на второ място след сериала Клуб Веселие, 207 песни от който са били в същия чарт.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !