Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Джако кастриран от баща си химически

отпечатай новината

11.07.2018 09:45 | Видян 1856 пъти

Джако кастриран от баща си химически

Лекарят на Краля на попа Майкъл Джексън – д-р Конрад Мъри, твърди, че бащата на изпълнителя е изпoлзoвaл мeдикaмeнти, с които да направи така, че гласът на сина му да остане висок възможно най-дълго време. Джексън е поставял на сина си хормонални инжекции, за да го избави от кожни проблеми и да избегне мутирането на гласа.

„Той (Майкъл), е бил кастриран химически, за да поддържа високия си глас и това не са празни думи”, казва медикът във видеообръщение след смъртта на Джексън-старши.

По думите му, подобно "чудовищно решение" доказва колко жесток човек е бил Джо Джаксън. Според лекаря, Джо Джакъсн трябва да изкупи греховете си в ада.

По думите му, покойният се интересувал само как да изкара повече пари и изобщо не му пукало за децата му. Д-р Мъри смята още, че въпреки публичното сдобряване, Джако не е спрял да ненавижда баща си.

Това се потвърждавало и от факта, че Кралят на попа лично се погрижил татко му да не може да претендира за някаква част от наследството му. Припомняме, че Джо Джексън почина в ранното утро на 27 юни в Лос Анджелис на 89-годишна възраст от рак.

В последните години той не спираше да боледува. Мениджърът стана популярен в края на 60-те години на миналия век, когато групата Jackson 5, в която участваха синовете му, победи на няколко конкурса за таланти.

През следващите години популярността на момчетата растеше, а влиянието на таткото в света на шоубизнеса - все по-голямо. През 1979 гoдина Майкъл Джексън уволни баща си от длъжността „мениджър”, а 14 години децата му започнаха да признават, че мъжът е бил изключително жесток родител.

Лекарят на Джако също не е с безупречна репутация. Той прекара няколко години в затвора, след като бе доказано, че именно действията му са довели до смъртта на изпълнителя, пише БЛИЦ. Мъри бе признат в непредумишлено убийство и осъден на 4 години затвор. Докторът прекара зад решетките едва 2 години и излезе на свобода.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !