Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Нели Рангелова празнува 40 години на сцена

отпечатай новината

11.07.2018 17:14 | Видян 1202 пъти

Нели Рангелова празнува 40 години на сцена

На 7 октомври, Нели Рангелова ще взриви зала 1 на НДК с неподражаемия си глас и висока класа. Българската поп изпълнителка, утвърдила се с характерен стил, ще изпълни 24 от най - обичаните и песни, които придобиват модерно звучене в аранжимент за концерта на Красимир Гюлмезов.

Публиката на концертите и винаги събира различни поколения – както почитатели от 40 годишната и история, така и тийнейджъри и млади хора. На сцената с Нели Рангелова ще се качат прекрасните момичета от ЛаТиДа, щрайх линията е на Quarto Quartet.

В репертоара са включени песните -  Необясними неща /Мой стих/, Вълшебно, Докога, Както съм била, Целуни ме сега, Не питай кога, Сладка грешка, Бум Бум, Далечно, Ще можеш ли, Танцувам в мрака, Гоня вятъра, Няма да плача и много други.

Юбилейният концерт 40 години на сцена, споделени с приятели на Нели Рангелова е с безкомпромисна класа във всички компоненти – музика, визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика, мултимедия.

В дует ще прозвучат и песни на Нели Рангелова с изключителните изпълнители и приятели на певицата  - Георги Христов, Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа,  Мария Илиева, Любо Киров.

Билетите се разпространяват на касите на НДК и в мрежата на www.eventim.bg. Концертът е със съдействието на Столична община и  Министерство на Културата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !