Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Краси Радков ще става баща

отпечатай новината

12.07.2018 12:27 | Видян 2259 пъти

Краси Радков ще става баща

Краси Радков и съпругата му Станислава Ганчева са в очакване на първото си дете, твърди Ретро.

Актьорът и половинката му са женени повече от 16 години, в които многократно са правили опити да имат свой наследник, но безуспешно. И двамата отклоняваха въпросите защо все още нямат деца с оправдание, че кариерите им стоят на първо място и все още не се чувстват готови, но истината била, че чудото просто не се случвало.

Бременността на Станислава вече ѝ личала и широките дрехи не успявали да скриват наедрялото ѝ коремче. Доскоро актрисата бе болезнено слаба и се говореше, че дори е заболяла от анорексия вследствие на изтощителните диети, на които се подлагала системно, но вече изглеждала по-жизнена и видимо била наддала килограми.

За 44-годишната съпруга на Радков това ще бъде първо раждане и тя била изключително уплашена, предвид факта, че е очаквала този момент толкова дълго. Комикът от Шоуто на Слави също бил на тръни и споделил само на най-близките си хора щастливата вест, защото се притеснявал да не станат жертва на уроки и лоши очи.

Полът на бебето им вече бил ясен, но се пазел в абсолютна тайна. Станислава се подложила на всички видове иновативни и изключително скъпи изследвания, за да се успокои, че всичко с плода е наред. Преди време самата тя бе споделила, че ако някога Бог реши да има дете, би искала то да бъде момиче.

„Още като прочетох Железният светилник, знаех, че ще имам дъщеря и ще се казва Ния“, коментира Ганчева. Макар да не смеели още да купуват вещи за първородната си рожба, все пак оглеждали за детски мебели в големите столични магазини, защото през миналата година двамата се преместиха в ново жилище, което сега се нуждаело от преустройство, за да има място за пеленачето.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !