Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Вероника Стефанова: Джизъса не е мъж за мен

отпечатай новината

12.07.2018 12:57 | Видян 2792 пъти

Вероника Стефанова: Джизъса не е мъж за мен

"Благой Георгиев не е мой тип, но е добър човек и му се възхищавам." Това сподели пред България Днес Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова.

Красавицата, която тази седмица е част от предаването Черешката на тортата заедно с Джизъса, репортера Влади Василев, моделката Нора Шопова и бившата синоптичка Божана Филипова, разкри, че изпитва приятелски симпатии към Джизъса и нищо повече. Закачката с репортера Влади Василев също била в кръга на шегата.

"Двамата са много приятни хора, Благой е много вярващ и наистина се впечатлих от добрите му обноски, но нищо повече", смее се красавицата. Тя разкри, че сърцето ѝ е заето, но не е никой известен в публичното пространство.

"Не обичам да парадирам с личния си живот и предпочитам мъжът до мен да не е известен", каза още блондинката. Пред вестника тя сподели, че голямата ѝ мечта е да създаде семейство и да има няколко деца. "Възпитана съм да държа на семейните ценности и традиции и мечтата ми е многолюдно семейство", сподели хубавицата.

Запитана, има ли спортист, на когото се възхищава и ѝ допада, тя отговори: "На спортисти се възхищавам единствено заради уменията им в съответния спорт. Не ги преценявам според личните им качества".

Стефанова разказа и за най-мрачния етап от живота си, когато страдала от анорексия. "Бях 36 кг., имаше реален шанс да умра. Майка ми се опасяваше от това постоянно", казва Вероника, която 2 години бори коварната болест.

След като успява да надмогне анорексията, тя обещава, че ще помогне и на други страдащи да спечелят битката за живот. За целта подема кампания в помощ на анорексици. Основната цел на хубавицата е да се построи специализиран център за помощ и грижа за болните.

"Засега съм помогнала на над 40 момичета, дори прекарах миналата Коледа с тях. Те са ми като семейство", сподели миската.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !